Oslomarka, den vakre og frodige skogen som omgir Oslo, er ikke bare et flott sted for avslapning og rekreasjon, men det er også en ideell gratis arena for trening og mosjon. Med et omfattende nettverk av stier, innsjøer og åser, gir Oslomarka et bredt spekter av treningsmuligheter for alle ferdighetsnivåer. Enten du er en løper, turgåer eller syklist, er det mange måter å komme i form og utfordre deg selv på i dette naturskjønne området. La oss utforske noen av de fantastiske treningsmulighetene i Oslomarka:

 1. Løping og jogging

  Oslomarka har et utall stier som er perfekte for løping og jogging. Enten du foretrekker myke stier eller kupert terreng, finnes det alternativer for alle. Du kan velge mellom kortere ruter for en intensiv økt eller lengre løyper for å utforske mer av marka. Populære steder som Nordmarka og Østmarka tilbyr et bredt utvalg av stier og ruter som passer til enhver løpers preferanser. Les mer: https://oslosti.no/

 2. Fotturer og turgåing

  Oslomarka er et paradis for turgåere med et omfattende nettverk av merkede turstier. Enten du ønsker en avslappende spasertur rundt en innsjø eller en mer utfordrende fjelltur, finnes det utallige muligheter. Prøv ruter som Sognsvann rundt med skog og åpent landskap, eller ta en lengre tur til Kikutstua i Nordmarka. Uansett hvilken rute du velger, vil du bli belønnet med fantastisk natur og frisk luft.
  Les mer: https://www.dntoslo.no/nrturer-i-marka/

 3. Sykling:

  For sykkelentusiaster er Oslomarka et flott sted å utforske med sykkel. Det er et bredt spekter av sykkelstier som passer til forskjellige nivåer av ferdigheter. Enten du er ute etter en rolig tur eller en mer utfordrende terrengsykling, er det alternativer tilgjengelig. Prøv stier rundt Sognsvann, Lillomarka eller Haukåsen for å oppleve variert terreng og vakker natur.
  Les mer: https://www.visitoslo.com/no/produkt/?TLp=551950

 4. Kajakk- og kanopadling:

  For de som ønsker å trene i vann, tilbyr Oslomarka innsjøer og vassdrag perfekte for kajakk- og kanopadling. Prøv deg på padling på vannet i steder som Maridalsvannet eller Bunnefjorden for å nyte en annerledes treningsopplevelse. Padling gir en flott helkroppsøkt samtidig som du kan nyte stillheten og naturen rundt deg.

 5. Ski og snøaktiviteter:

  Om vinteren kan Oslomarka by på flotte muligheter for langrenn, alpint og annen snøaktivitet. Områder som Tryvann, Holmenkollen og Løvenskioldbanen tilbyr godt preparerte løyper og bakker for skigåing og snøbrettkjøring. Ta med deg skiene eller snowboardet og nyt vinteraktivitetene i Oslomarka.
  Les mer : https://www.skiforeningen.no/

Konklusjon: Oslomarka er et sant paradis for utendørs trening og aktiviteter. Uansett hvilken form for trening du foretrekker, har Oslomarka noe å tilby. Enten det er løping, fotturer, sykling, padling eller vintersport, gir dette naturskjønne området deg en unik mulighet til å komme i form samtidig som du nyter den vakre naturen og friske luften. Ta tak i treningsskoene eller utstyret ditt og oppdag de spennende treningsmulighetene i Oslomarka i dag!

Ser du etter Oslos billigste Personlige trener  – kan du ta kontakt her.